Støt hjertebørn ved at sælge julekalendere og tjen mange penge til klubben eller klassekassen

Hjerteforeningen og Børnehjertefonden sætter fokus på medfødte hjertesygdomme hos børn og retten til et længere og bedre liv, også selvom man har en hjertefejl.

Overskuddet fra salg af årets julekalender går til forskning i medfødt hjertesygdom samt rådgivning og aktiviteter for hjertesyge børn og deres familier.
Hjerteforeningen arbejder for at gøre hverdagen lettere for familier, der er ramt af en hjertesygdom. Vi tilbyder et stort fællesskab for hjertebørn, unge og deres pårørende. Alle i familien kan få oplysning, rådgivning og vejledning for at få en tryg og overskuelig hverdag.
Hele familien rammes, når et barn har en medfødt eller tidligt erhvervet hjertesygdom. Hjerteforeningen står klar med ekspertviden samt erfaring og støtte, der kan hjælpe familierne i den svære tid. Vi tilbyder også en klub for børn, unge, søskende og forældre, hvor de kan få gode råd, støtte og tryghed fra andre familier i samme situation.

Hjertebørn og deres familie tilbydes bl.a.:

  • At finde tryghed og støtte i mødet med andre familier, der har en hjertesygdom inde på livet. Man kan blive medlem af Hjerteforeningens Børneklub, eller møde andre i netværket GUCH for unge og voksne med hjertesygdom.
  • At deltage i vores hyggelige aktiviteter og familieweekender, hvor fællesskab og pusterum fra hverdagen er i fokus. F.eks. kan bedsteforældre og børn deltage i Børnebørnenes Madværksted.

Din støtte gør en forskel.

Tak, fordi du støtter de små hjerter.